Nieuws

De origineelste relatiegeschenken

Elk contact dat een klant met je bedrijf heeft, is belangrijk, ook je relatiegeschenken. Toch zien we heel veel nietszeggende give-aways en da's een gemiste kans. Een goede give-away ligt in lijn met je bedrijf en je verhaal en tovert een glimlach op het gezicht van je relatie.

Read more

Banner ads: best practices

Bij online advertising is het van groot belang dat de opmaak goed zit. Het is onze expertise om ervoor te zorgen dat jouw advertentie gezien wordt.

Read more

Verouderde blogposts? Zo verliest je content geen waarde.

Het eerste wat ons opvalt bij het lezen van een blogbericht? De datum! Als het een oude post is, dan klikken we weg. Wat vroeger één van je best presterende blogs was, scoort nu dus helemaal niet meer.

Read more

SEO-basics voor het bouwen van betere websites

Je zou misschien denken dat wij als "brand creators" niet wakker liggen van SEO (Search Engine Optimalisation) ... maar wat ben je met een mooie website als die niet converteert?

Read more

Vacature Account & Projectmanager Creatief bureau

Waarin kadert deze functie?

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding en logistiek. Door onze groei zijn we op zoek naar een ervaren Account & Projectmanager voor ons bureau in Kortrijk. 

Read more

Wat is UX Design?

Onze wereld wordt steeds meer beheerst door digitale toepassingen zoals websites & applicaties, met de bedoeling om het ons gemakkelijker te maken. Maar vaak dreigen de mogelijkheden van een toepassing ten koste te gaan van de gebruiksvriendelijkheid. Om dit te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van UX Design.​​

Read more

Een beurswand? 4 tips!

Een beurswand is dé blikvanger op een beurs en dus onmisbaar. In onderstaand artikel geven we je 4 tips om het meeste uit je beurswand te halen.​

Read more

De impact van lettertypes op jouw identiteit

Lettertypes kunnen een grote impact hebben op de identiteit van jouw merk. Het juiste lettertype zorgt voor de correcte uitstraling en voegt persoonlijkheid toe aan je identiteit. 

Read more

Bedrukken van kledij en textiel

bedrukking kledij

Organiseer je een evenement en wil je dat het complete team er tiptop uitziet? Of sport je het liefst in sportkleding met jouw logo? Zet jezelf in de kijker en design je eigen outfit!

Read more

Vacature Content Marketeer / Copywriter

Door onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde Content Marketeer/ Copywriter voor onze full service communicatie studio in Kortrijk. 

Read more

Over EASYBRANDING

EASYBRANDING is een full service grafisch bureau dat werkt vanuit Kortrijk. We zijn een persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten en zijn all-round inzetbaar. Wij begeleiden u van brainstorm tot afgewerkt product met een scherp oog voor service.

Contacteer ons

Over EASYBRANDING

Easybranding is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in 360° branding. Onze dagdagelijkse missie bestaat erin onze doelgroep te inspireren en te adviseren om hun “brand experience” te verbeteren. We ondersteunen Sales & Marketing gedreven bedrijven, die een consistente branding willen realiseren doorheen alle online en offline momenten in hun ‘customer journey'. Onder onze klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven die actief zijn in de bouw & projectontwikkeling, productie, farma, ICT, voeding, diensten, retail & logistiek. ​

Contact

EASYBRANDING
Doorniksesteenweg 61 - 0021
(2de verdieping)
8500 Kortrijk

T +32 56 22 36 64

info@easybranding.be

OPENINGSUREN
Maandag tot Donderdag 
08:00–12:30, 14:00–18:00
Vrijdag
08:00–12:30, 14:00–17:00
 

Volg ons