Over ons

Een betrokken team met groot engagement en uitmuntende operationele werking


Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven om grootse betrokkenheid en service te kunnen bieden. Onze klanten houden van onze planmatige aanpak en strikte opvolging. We blinken uit in onze passie, structuur van werken en het behalen van deadlines. We stellen ons heel flexibel op om voor jou tot het uiterste te kunnen gaan. We vertrouwen op ons intuïtief vermogen om ons in te leven in de wereld van jouw klanten en werken met tools met bewezen effect. We zijn expert in “operationele excellentie”. Kort samengevat werkt iedereen bij Easybranding voor jou alsof het voor zichzelf was.
Grafisch bureau Easybranding

Jouw gids

Maak kennis met de gezichten achter ons creatief bureau


We zijn een creatief team van marketeers, brand designers, grafisch ontwerpers, web developers, copywriters, fotografen, illustrators, .. MarCom specialisten die samen jouw doelgroep beter willen bereiken omdat jouw bedrijf betere resultaten zou halen. We voeren niet alleen uit, maar denken met jou mee op lange termijn. Ook nood aan een partner met sterke knowhow in branding en zo jouw sales- en marketingresultaten verbeteren? We zijn graag jouw creatieve gids.

Tineke Rosseel
Owner & creative director
Justine Van Acker
Marketing & communicatie adviseur
Lisa Bert
Management assistant
Christophe Kerkhof
Managing partner
Karen Vermeersch
Senior brand designer & creative marketeer
Janne Vandenberghe
Brand designer & web developer
Jonas Vanhecke
Stagiair web & app developer
Spontaan solliciteren?
Easybranding, jouw creative gids

Onze “handen uit de mouwen-mentaliteit”, ook voor jou?

Als je bedrijf beter wil communiceren met de doelgroep, dan moet je duidelijk zichtbaar zijn. We werken met mensen of organisaties die creatieve ideeën en oplossingen zoeken, die openstaan voor moderne tools, die efficiëntie en een gestructureerd proces waarderen, die begrijpen wat het waard is om zich te onderscheiden van de massa en hun cross-mediale marketinginspanningen beter willen integreren. Die graag resultaten boeken met ons servicemodel, waarbij we op zoek gaan naar wat jouw doelgroep nu echt nodig heeft. Klinkt dit zoals jouw bedrijf? We horen graag van je!

Een blik achter de schermen


Omdat we van mening zijn dat een beeld meer spreekt dan duizend woorden bezorgen we jullie graag een kijk achter de schermen van ons bureau.

Hier houden wij ons dagdagelijks bezig om de visie van onze klanten te vertalen in een unieke branding en positionering.

Onze waarden

Bouwen aan je identiteit? Hoe doen we dat?


We zijn continue onderweg naar nieuwe hoogtepunten en uitdagingen om te groeien. Dit biedt ons perspectieven om nieuwe zaken te creëren. Iets persoonlijks op jouw maat, in lijn met jouw persoonlijkheid en toekomstgericht. 

We respecteren onze klant, maar zoeken toch ook onze eigen weg. We zijn opportunistisch en gedreven om kleine en grote verbeterpunten aan te kaarten, en durven wel ‘s tegen de stroom in varen. 

Niet alles gebeurt zoals gepland, alhoewel we steeds streven naar een gestructureerde manier van werken. We worden soms geconfronteerd met onverwachte vragen, deadlines, cases, uitdagingen. We moeten dus steeds bijsturen en communiceren met elkaar.

Geschikte communicatie ontwikkelen is iets dat je niet alleen, maar samen doet. Onze multidisciplinaire expertise kan alle problemen aan. We zijn open in ons denken en ons doen. 

Elk traject is anders en elke klant is anders. We focussen niet op jouw bedrijf, maar op wie jouw doelgroep is en wat hij van jou verwacht. Samen zoeken we naar unieke communicatie die past bij jouw persoonlijkheid en aansluit bij jouw gebruikers.

Ons bedrijf staat voor duurzaamheid. Waarde creëren is op een duurzame manier werken aan onze samenwerkingen met partners, leveranciers, de lokale buurt, relaties en iedereen die op onze weg komt.

Online
offerte aanvraag

Vul alle velden in om
naar de volgende stap te gaan

1 Opdrachtgever
Gegevens opdrachtgever
2 Opdracht
Beknopt opdrachtgevens
3 Bestanden
Toevoegen van bestanden
4 Deadline
Deadline van de opdracht
?

Dit is de datum waarop je de eerste ontwerpen wenst te ontvangen. We rekenen op min. 4 werkdagen verwerking tot de deadline van de finale versie.

?

Dit is de datum waarop het finale bestand moet opgeleverd worden.

?

Dit is de datum waarop het finale bestand moet opgeleverd worden.

Gelieve 4 werkdagen ertussen te laten

Easybranding
Onze expertise
Positionering
Logo & huisstijl
Grafisch ontwerp
Web & app
Signalisatie
Digital marketing
Hoe kan je ons contacteren?
Easybranding
Doorniksesteenweg 61B-0021 
8500 Kortrijk

Stuur ons een mail
+32 56 22 36 64