• Share

  • Klant

  • Diensten

   Communicatie planning / Online banners / Spandoeken / Programmaboekje / Uinodigingskaarten / Toegangstickets / Social media / Roll-up banners / Event website concert / Flyers en posters / Ontwerp en drukwerk

  360° branding & cross-media ontwerp ter nagedachtenis van WOI te Ieper

  Over het project

  Sinds enkele jaren is Easybranding de vaste marketingpartner voor The Last Post Association uit Ieper. Een uniek project waarbij we ons telkens volledig onderdompelen in de doelgroep. Het lijkt wel alsof we deel uitmaken van hun eigen interne communicatieafdeling. En dat merk je aan het resultaat: een blijvende stijging in de ticketverkoop van het jaarlijkse 11 november concert.

  Een nauwe samenwerking loont altijd
  Elk jaar zoeken we opnieuw naar de juiste kanalen waar om prospects te informeren. Vervolgens integreren we deze in de reeds bestaande communicatiemix. Uiteraard staan we open voor nieuwe opportuniteiten en passen we aan waar nodig. Mede dankzij een nauwe samenwerking met het bestuur en een strakke planning slagen we er elk jaar opnieuw in om de Eerste Wereldoorlog te herdenken met dit prachtige concert.

  Het eindresultaat? Een emotionele beleving voor jong en oud waarop we tijdens de laatste editie maar liefst 1.700 mensen verwelkomden in de Kathedraal te Ieper!

  Brochure ontworpen door grafisch bureau Easybranding voor concert The Great War Remembered
  Beeldbewerking door grafisch bureau Easybranding op beeld van Poppy.
  Beeldbewerking door grafisch vormgever Easybranding te Kortrijk
  Opmaak en drukwerk van een vouwfolder
  Beeldbewerking door grafisch bureau Easybranding op beeld van The Last Post in Ieper.
  Ontwerp en drukwerk van tickets voor Last Post Association
  Volledige branding campagne van The Last Post Association

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.