• Share

  • Klant

  • Diensten

   Advertenties / Huisstijl / Kaarten / Marketing / Merchandise / Stickers / Presentaties / Folder / Roll-up

  All-round grafische ondersteuning voor sales en marketing

  Over het project

  CREAX is een internationaal innovatie-adviesbureau uit Kortrijk en wordt gedreven door een team van getalenteerde ontwerpers en ingenieurs. Hun werking is vrij uniek, want zij combineren analytische vaardigheden met creativiteit om uw innovatie-uitdagingen op te lossen. Zij zijn de drijvende kracht van R&D ontwikkelingen van grote innovatie-gedreven bedrijven zoals: Xeikon, Barco, Henkel, Danone, Lonza, Esstée Lauder, enz. 

  CREAX was één van de eerste klanten van Easybranding, en is er dus al van in de beginjaren bij. De samenwerking startte initieel omdat CREAX op zoek was naar ad-hoc grafische ondersteuning ter aanvulling van hun eigen interne resources. Er waren dus al heel wat communicatie-dragers in omloop die voor ons de basis vormden voor verdere uitbreidingen.  Ook onze praktische hands-on kijk op algemene marketing gerelateerde topics en drukwerk begeleiding kon hen bekoren. Op vandaag zijn wij nog steeds hun aanspreekpunt voor hun all-round creatieve ondersteuning!  

  Een unieke buitenbelettering om jouw bedrijf te laten opvallen. Het kan! Bij Easybranding kan je terecht voor het ontwerp én de uitvoering.
  Op zoek naar iets anders? Kies dan eens voor een folder met kruisvouw. Het is een origineel alternatief voor de standaard vouwfolder.
  Op zoek naar eens iets anders dan de standaard vouwfolder? Grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk staat je graag bij!
  De katten dromen alvast van een nieuw project, namelijk de nieuwe kattenverblijven. Help jij het asiel hun droom waar te maken?
  Easybranding maakte het ontwerp aan van eendeagenda en verzorgde het drukwerk.
  Op zoek naar een unieke signalisatie binnen je bedrijf? Contacteer Easybranding dan zeker. We helpen je graag met het uitwerken van belettering, signalisatie en kleefletters.
  Praktisch en emotioneel, dat is de nieuwe agenda voor het dierenasiel.
  Na de vernieuwing van het dierenasiel, werd grafisch bureau Easybranding ingeschakeld voor het ontwerp en uitwerking van de signalisatie in het asiel.

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.