Speels en toegankelijk logo voor Season Kookatelier

  Liesbet Bouckaert, da's een gepassioneerde onderneemster uit Bissegem die workshops, lessen en demonstraties organiseert om mensen plezier te laten krijgen in het dagelijkse koken. Toen Liesbet voor het eerst telefonisch contact met ons opnam, had ze reeds drie offertes gekregen van andere bedrijven, maar toch bleek de stapsgewijze aanpak van Easybranding de beste match te zijn. Twee vrouwelijke onderneemsters die allebei vanuit hun passie werken, dat kon nu eenmaal niet fout lopen. 

  De grootste valkuil voor Liesbet was nadenken over hoe ze zichzelf - en haar zelfstandig activiteit - op een positieve manier aan de buitenwereld kon voorstellen. Uit onze positioneringsanalyse bleek dat SeasonKookatelier op een heel eenvoudige en toegankelijke manier zou moeten communiceren. Een multi-culturele doelgroep aanspreken én enthousiasmeren was daarbij een belangrijke factor.

  Aan de hand van alle verworven inzichten gingen wij daarna aan de slag en dat resulteerde in een sterke merkpositionering, een eigentijds logo en een aangepaste huisstijl. 

  Logo ontwerp door grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk
  Creatieve uitwerking van avatar op schort
  Logo ontwerp door creatief bureau Easybranding uit Kortrijk
  Bedrukken van t-shirt met logo
  Logo visualisatie op foto
  Combinatie van lettertypes
  Logo visualisatie op een huisstijldrager
  Ontwerp van visitekaartjes door grafisch bureau Easybranding
  Grafisch ontwerp door Easybranding uit Kortrijk

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.