• Ons creatief team is elke werkdag beschikbaar op 056 22 36 64 of op studio@easybranding.be. We werken nog steeds Corona-proof.

  • Share

  • Klant

  • Diensten

   Merk positionering / Logo ontwerp / Huisstijl / Website / Signalisatie

  Exclusieve branding voor restaurant en loungebar Bleu uit Heule

  Het over een andere boeg gooien en snel schakelen.

  Bleu is een concept van Hoeve De Blauwpoorte,  een prachtig gerestaureerde eventlocatie in Heule waar zowel privé- als bedrijfsevenementen plaatsvinden. Door de gevolgen van de coronacrisis zag het team van Hoeve De Blauwpoorte de agenda in één klap volledig leeglopen. Stil blijven zitten en niets doen was geen optie en dus werd er bij Hoeve De Blauwpoorte in een sneltempo gezocht naar een waardig zomer alternatief. Een concept zonder een eigen identiteit heeft weinig kans op slagen en dus ging Sarah Kemseke te rade bij het team van Easybranding. Benieuwd hoe dit concreet tot stand gekomen is? Lees hier alvast het volledige verhaal.


  Visualisatie van zomerconcept Bleu Fine Food in Kortrijk
  Voorbeeld huisstijl branding Bleu door grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk
  Foto van eventlocatie in Kortrijk
  Ontwerp van een bord voor zomerbar Bleu in Kortrijk
  Glas champgne in Loungebar in Kortrijk
  nieuwe merkidentiteit voor restaurant uit Heule
  Ontwerp nieuwe huisstijl en van logo voor zomerconcept door Easybranding uit Kortrijk
  Voorbeeld van gerechten geserveerd in restaurant Fine Food Bleu

  Wat vond onze klant van de samenwerking?

  “Met Easybranding konden we rekenen op de expertise van een lokale en betrouwbare partner, waarbij snelheid en flexibiliteit belangrijke factoren waren. Ik ben het team van Easybranding dankbaar voor hun geleverde inspanningen, maar wil graag nog even meegeven dat ook hun aanpak een dikke pluim verdient. Het feit dat je door hen behandeld wordt als een persoon en niet als een nummer – een gekende ‘ziekte’ bij grotere bedrijven – heeft een hele positieve invloed gehad op onze samenwerking,” besluit Sarah.

  Tania Huys, de eigenares van de vroegere omwalde vierkantshoeve, en dochter Sarah Kemseke vormen er sinds 2018 de drijvende krachten achter menig succesvol event.

  Dit gloednieuw concept werd op zeer korte tijd gerealiseerd door ons team. Heb je ook een hoofd vol plannen, maar weet je die niet om te zetten in de praktijk?  

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.