• Share

  • Klant

  • Diensten

   Merk positionering / Logo ontwerp / Huisstijl / Website

  Van een nieuwe merknaam tot een volledig uitgewerkte huisstijl én website voor Financieel Adviesbureau Conselfin uit Harelbeke

  Het over een andere boeg gooien en snel schakelen.

  Toen Jurgen Holvoet ongeveer 10 jaar terug zijn eigen financieel adviesbureau oprichtte, deed hij dat zoals veel starters dat doen onder zijn eigen naam. Door de jaren heen groeide echter de klantenportefeuille, kwamen er nieuwe medewerkers bij en werd het steeds duidelijker dat een aangepaste merkidentiteit hier op zijn plaats was. Easybranding stapte mee in het verhaal en samen zorgden we voor een stapsgewijze, maar daarom niet minder effectieve rebranding. Lees hier het volledige verhaal van Conselfin.


  Foto van bureaus financieel adviesbureau Conselfin
  Website op latop van financieel bureau Conselfin
  Ontwerp van Cover binnen brandingtraject
  Koffietas met logo Conselfin

  Wat vond onze klant van de samenwerking?

  "De mooie commentaren die we reeds kregen van enkele van onze klanten, bevestigen dat dit een goede keuze was. Na ongeveer 6 à 7 jaar hebben we het volledige brandingstraject doorlopen en we zijn Easybranding absoluut dankbaar voor het geleverde werk en de professionele begeleiding. Als kleine ondernemer heb je altijd een bepaalde visie voor ogen, waar je zo weinig mogelijk wil van afwijken en het moet gezegd dat ze daar bij Easybranding altijd zo goed mogelijk rekening mee hebben gehouden.”

  Burelen van Conselfin in Harelbeke
  Grafisch ontwerp van visitekaartje en briefpapier door grafisch bureau Easybranding
  Ontwerp nieuwe responsive website door Easybranding uit Kortrijk
  Foto van kast in burelen van Conselfin
  Grafisch ontwerp van huisstijl door Easybranding uit Kortrijk

  Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.