• Share

  • Klant

  • Diensten

   Print communicatie / Merchandise / Flyers / Folders / Agenda / Signalisatie / Uitnodiging

  Grafische ondersteuning voor Dierenasiel de Leiestreek

  Over het project

  In 1991 werd het Dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem overgenomen met een werkkapitaal van 8.000, - BFR. Een bouwvallige loods, zonder verwarming, zonder een deftige elektriciteitsinstallatie en zonder enige vorm van aangepaste infrastructuur. Maar wel met 50 paar vragende thuisloze hondenogen, een dertigtal hulpbehoevende katten en een problematisch laag bezoekersaantal.

  Na jaren hard werken en sparen en ook met de hulp van echte dierenvrienden hebben ze bereikt wat ze oorspronkelijk onmogelijk achtten, een compleet vernieuwd modern dierenasiel. Ook wij mochten ons steentje bijdragen. Met het ontwerp en drukwerk van een flyer en agenda konden we het dierenasiel in de kijker zetten en helpen met het inzamelen van sponsoring. Zo konden ze het asiel voorzien van een vernieuwd dak en de bouw van een zwemvijver. Ook de nieuwe belettering mocht niet ontbreken. 

  Na de vernieuwing van het dierenasiel, werd grafisch bureau Easybranding ingeschakeld voor het ontwerp en uitwerking van de signalisatie in het asiel.
  Op zoek naar iets anders? Kies dan eens voor een folder met kruisvouw. Het is een origineel alternatief voor de standaard vouwfolder.
  Op zoek naar eens iets anders dan de standaard vouwfolder? Grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk staat je graag bij!
  De katten dromen alvast van een nieuw project, namelijk de nieuwe kattenverblijven. Help jij het asiel hun droom waar te maken?
  Easybranding maakte het ontwerp aan van eendeagenda en verzorgde het drukwerk.
  Op zoek naar een unieke signalisatie binnen je bedrijf? Contacteer Easybranding dan zeker. We helpen je graag met het uitwerken van belettering, signalisatie en kleefletters.
  Praktisch en emotioneel, dat is de nieuwe agenda voor het dierenasiel.
  Een unieke buitenbelettering om jouw bedrijf te laten opvallen. Het kan! Bij Easybranding kan je terecht voor het ontwerp én de uitvoering.
  Een groot event maar nog geen uitnodiging? Creatief marketing bureau Easybranding helpt je graag verder.
  Opvallen met een agenda, die niet alleen praktisch is, maar ook aantrekkelijk én met de steun van een goed doel.

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.