• Share

  • Klant

  • Diensten

   Design en development website / Zoekwoorden onderzoek / SEO copywriting en vertaling / Ontwerp nieuwsbrieven / Mailchimp / Actie-gerichte projectbrochures / Ontwerp inspiratiegids / SEO optimalisatie / E-mail Automation / Google Analytics / Online advertising bannering / Lead-generation (SEA, Remarketing en Adwords)

  Digitale inbound marketing voor een familiebedrijf uit Drongen met langetermijnvisie in Real Estate en projectontwikkeling

  Over het project

  Geen betere manier om websitebezoekers om te vormen naar trouwe klanten dan met inbound marketing. Dat is exact wat we voor Zabra Real Estate hebben gedaan: een website bouwen die even knap is als hun nieuwbouwprojecten. Al lag de focus bij deze site niet uitsluitend op esthetiek maar vooral op functionaliteit en doeltreffendheid. Het voornaamste doel was immers lead generation en meer conversie.

  Onze concrete acties

  • Opbouw van een nieuwe website volgens de inbound marketing principes
  • Focus op relevante en aantrekkelijke web content om bezoekers aan te trekken 
  • Uitwerken en uitvoeren van een online lead generation campagne (SEA, social ads,…)

  Het resultaat? Een stijlvolle website die hoge toppen scoort bij bezoekers én zoekmachines. Net wat je zoekt? Kom eens langs om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. 

  Visualisatie 3D woning Zabra Real Estate
  Grafisch design huisstijl brochure Zabra Real Estate
  Mobiele website voor projectontwikkelaar door grafisch bureau Easybranding
  Woning Duinbergen projectontwikkelaar Zabra Real Estate
  webdesign van grafisch bureau te Kortrijk
  3D woningen Zabra Real Estate
  Opmaak van brochure voor projectontwikkelaar Zabra Real Estate
  Quote Zabra Real Estate samenwerking Easybranding
  Op zoek naar een nieuwe website? Grafisch bureau Easybranding te Kortrijk houdt rekening met UX design tijdens het ontwerpen van de webdesign en het webdevelopment.
  Easybranding helpt niet alleen met de digitale marketing maar staat je ook bij met de nodige social media ondersteuning. Creatief bureau Easybranding te Kortrijk.

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.