• Share

  • Klant

  • Diensten

   Merk positionering / Logo ontwerp

  Een branding met een uniek beeldmerk die duurzaamheid uitstraalt

  Een gids die klanten bijstaat in de groene uitdagingen van morgen

  GBES is als een gids voor overheden, steden, gemeenten of bedrijven die voor grote milieu-uitdagingen staan. GBES bied oplossingen aan op maat voor klanten die energie, water of afval transities doorgaan. Hiervoor werkten wij een concept uit waarbij duurzaamheid verwerkt zit in het woordmerk.

  Ontwerp van logo voor GBES door Easybranding in Kortrijk
  Landschap met windmolens
  Ontwerp van logo door grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk
  Ontwerp van huisstijl door Easybranding in Kortrijk

  Wat vond onze klant van de samenwerking?

  We hadden contact met de marketingverantwoordelijke binnen de group waarvan GBES deel uitmaakt. Na een grondige briefing gingen we aan de slag en werkten we 3 concepten uit, elk met een eigen klemtoon en een andere visuele identiteit. Verschillende soorten logo's werden gemaakt, diverse kleurpaletten werden aangereikt. De uiteindelijke keuze viel op het concept waarbij het duurzaam aspect van GBES visueel wordt vertaald binnen het woordmerk. Er werden snel beslissingen en feedback bezorgd, waardoor we het concept van briefing tot oplevering in 2 weken konden realiseren.

  Grafisch ontwerp van set social images door Easybranding
  Grafisch ontwerp van responsive website door Easybranding in Kortrijk
  Ontwerp van brandbook met visuele richtlijnen door Easybranding in Kortrijk

  Wil jij van jouw bedrijf ook een uniek en herkenbaar merk maken en je producten of diensten die visibiliteit geven die ze verdienen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw branding kunnen aanpakken!

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.