• Share

  • Klant

  • Diensten

   Print communicatie / Namesearch / Merchandise / Etiketten en verpakkingen / Flyers en affiches / Advertising / Beursstand / Folders / Promotiemateriaal / Drukwerk / Social media / Newsletters

  No-nonsense marketing ondersteuning voor Dekeyzer-Ossaer

  Over het project

  Onze eerste samenwerking met Dekeyzer-Ossaer dateert reeds van 2013. De opdracht? Het opmaken van een productfolder. Ondertussen verzorgden we al verschillende dragers voor de communicatie van dit West-Vlaamse familiebedrijf. Van advertenties, flyers, affiches, merchandising tot het ontwerp van de vleesverpakkingen toe. Het doel? De impact van de bedrijfsidentiteit en al haar sub merken blijvend vergroten. 

  Permanente evaluaties
  Tegenwoordig plannen we al maandelijkse evaluaties om de volgende implementaties steeds tijdig bij te sturen en te verbeteren. Een aanpak die loont en terug te zien is in de vele positieve reacties. De samenwerking met Dekeyzer-Ossaer is een goed voorbeeld van onze blijvende marketingondersteuning om je verkoop en impact te laten groeien. Benieuwd hoe we dat voor jouw bedrijf willen doen? Geef ons een seintje! 

  Jouw verpakking laten opvallen zoals de vleesverpakking van Dekeyzer-Ossaer? Laat het nu door Easybranding te Kortrijk ontwerpen!
  Een advertentie kan je helpen met je product in de kijker te zetten. Heb je een product met verpakking die je wil promoten? Contacteer dan het grafische bureau Easybranding
  Laat jouw bedrijf opvallen met je eigen signalisatie. Denk maar aan vlaggen, spandoeken of belettering op je gevel. Laat het ontwerp gerust over aan Easybranding te Kortrijk? Hét grafisch bureau die voor u klaarstaat!
  Grafisch bureau Easybranding te Kortrijk staat je bij voor het opmaken van jou mailing template. Newsletters versturen hoeft niet moeilijk te zijn met een beetje hulp.
  De zoektocht naar werknemers is niet gemakkelijk. Al aan employer branding gedacht? Het is makkelijker dan je denkt! Easybranding staat klaar voor jouw ontwerp en drukwerk van affiches.
  Online advertising is meer dan enkel aanwezig zijn online. Ook social media mag je niet uit het oog verliezen. Ondersteuning voor verschillende kanalen kan je hierbij helpen.

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.