• All-round creatief bureau uit Kortrijk

  • Share

  • Klant

  • Diensten

    Merkpositionering / Branding identiteit / Logo concept / Slogan ontwikkeling / Huisstijl ontwerp / Vormgeving spandoeken / Belettering auto

Toegankelijke en dynamische branding voor een autogroep met drive!

Over het project

De opdracht van Groep Linden startte met het ontwerpen van een nieuw logo en bijpassende branding volgens de visie van het moederbedrijf Autogroep Noordzee. Easybranding kwam op het idee om een zeer herkenbaar visueel element toe te voegen. Onze missie: een nieuwe identiteit lanceren zonder de verschillende merken uit het oog te verliezen, en dat binnen 1 maand. 

Het antwoord van Easybranding
Voor deze klant startten we met het ontwerpen van een zeer herkenbaar logo, dat vervolgens de basis werd voor een compleet nieuwe huisstijl. Met onder meer een nieuwe slogan, spandoeken en bijpassende wagenbelettering werd het merk in de markt gezet zonder afbreuk te doen aan de diverse dealermerken.

Corporate identity design Groep Linden
Ontwerp logo Groep Linden
Grafisch design Groep Linden
Grafische vormgeving logo Groep Linden
Grafisch ontwerpbureau ontwikkeling logo
Brand design draagtas
Grafisch bureau stickers auto

Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.

Easybranding, grafisch ontwerp, grafisch bureau, grafische vormgeving, creatief marketingbureau, Kortrijk, SEO, SEA, portfolio, belettering, website, mailchimp, logo ontwerpen, stickers
Onze expertise
Positionering
Logo & huisstijl
Grafisch ontwerp
Web & app
Signalisatie
Digital marketing
Hoe ons contacteren?
+32 56 22 36 64