• Share

  • Klant

  • Diensten

   Persona customer Journey / Website design / Positionering merkverhaal / Front-end development / Blog database / Web & SEO copywriting / SEO vertaling

  Een sterke sales driven website voor een merk met sterke kartonnen displays

  Over het project

  Op 6 weken tijd een nieuwe website in 3 talen ontwikkelen, opvullen en lanceren? Dat was de vraag van Ursus Display, een product van Onydis uit Moeskroen. Onze voornaamste taak? Marketeers overtuigen dat deze displays veel origineler en doeltreffender zijn dan alle andere POS-displays in de markt. 

  Voordelen slim in de kijker zetten
  Wanneer marketeers je doelgroep zijn, spreek je over een kritisch publiek die alle marketing trucjes meteen doorzien. Deze professionals willen meteen de concrete voordelen voor hun klanten en merken herkennen en in no-time een gratis staal aanvragen. Hier speelden we handig op in tijdens het ontwerpen van de website. Bovendien zetten we de unieke punten van de Ursus Display goed in de verf: flexibiliteit, 100% personaliseerbaar en op te stellen in minder dan twee minuten. 

  Een marketingstrategie opbouwen voor collega marketeers? Ook dat doen we bij Easybranding. De uitkomst? Een website met optimale usability, een stijging van de demo-aanvragen en een tevreden klant!

  Uitwerking door grafisch bureau Easybranding
  Ontwerp Ipad website Ursus Display door grafisch bureau Easybranding te Kortijk
  Website gemaakt door grafisch bureau Easybranding
  creatief bureau Easybranding
  Responsive website design voor Ursus Display door grafisch bureau Easybranding te Kortijk
  Grafische vormgeving website responsive op GSM door grafisch bureau Easybranding te Kortijk

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.