• All-round creatief bureau uit Kortrijk

  • Share

  • Klant

  • Diensten

    Merk positionering / Logo ontwerp / Huisstijl / Merchandise / Vlaggen / Borden / Werfcontainer

Prinsheerlijke projectbranding voor nieuw woonproject in Marke

Over het project

Na een bezoekje aan de projectsite "De Prinse" in Marke en een uitgebreide briefing van de opdrachtgever gingen we aan de slag voor een projectbranding. De merktest werd ingevuld waardoor we zicht kregen op het merktype en de tone of voice van de ontwikkelaar. Daarna stelden we de communicatiecirkels op van de unieke troeven van het project en werden de gewenste persona's van het project in kaart gebracht. 

Dit waardevolle, groene en centraal gelegen project is uniek in zijn ligging alsook in zijn ontwikkeling. Hedendaagse unieke woningen in het groen, in stijl en dichtbij alles. Deze elementen werden vertaald binnen de branding door het gebruik van Coral Red die een levendig gevoel uitstraalt. 

Laat je brochure of magazine ontwerpen door ons creatief bureau uit Kortrijk.
Ben je op zoek naar een creatief bureau voor het ontwerpen van jouw logo of nieuwe branding? Dan kan je zeker bij Easybranding terecht!
Op zoek naar een baseline voor jouw logo? Contacteer ons!
Op zoek naar een nieuwe website? Ook dan kan u bij Easybranding uit Kortrijk terecht. Ons grafisch bureau staat niet alleen in voor het webdesign maar ook voor het development.

Wonen in stijl

Communicatief werd een baseline search opgezet waaruit de baseline “Prinsheerlijk wonen in Marke” werd gekozen. Het logo, de kleur en baseline kwamen samen in een branding waarin het beeldmerk het prinsheerlijke vertegenwoordigd, met een cleane maar warme stijl die je doet dromen over het wonen in deze nieuwe aangename buurt.

Easybranding nam de volledige branding, huisstijl en verdere uitrol van een nieuw project De Prinse in Marke onder handen.

In De Prinse is het mooi wonen. De moderne baksteenarchitectuur contrasteert prachtig met het strakke en moderne concept.
Easybranding staat  ook in voor het aanmaken van social media posts. Heeft jouw account een opfrisbeurt nodig? Contacteer ons gerust.
Easybranding staat niet alleen in voor het ontwerp van een logo of huisstijl, maar ook voor een cross-media uitrol kan je bij ons grafisch bureau uit Kortrijk terecht.
Easybranding nam de volledige branding, huisstijl en verdere uitrol van een nieuw project De Prinse in Marke onder handen.

Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.

Onze expertise
Marketing
Branding
Grafisch
Digitaal