• Share

  • Klant

  • Diensten

   Merk positionering / Logo ontwerp / Huisstijl / Catalogus/ Signalisatie / Concept / Design elements / Drukwerkbegeleiding

  Lorri uit Kuurne kiest voor rebranding na overname

  Over het project

  Het idee voor de rebranding van dit project begon enkele jaren geleden toen zaakvoerder Geert Malysse bij ons kwam aankloppen. Om een helder merk op te bouwen was er meer nodig dan een logo. 

  Lorri stond toen aan de voorbereidingen van hun verhuis naar Kuurne, de implementatie van een gloednieuwe ERP en er waren ook plannen voor een nieuwe webshop. Veel uitdagingen dus die op vandaag de stevige fundamenten vormen van hun nieuwe identiteit. Wellicht één van de langste voorbereidingen alvorens van een echte kick-off te spreken. Achter de schermen konden wij alvast de nodige expertise bieden om dit vanuit branding standpunt te begeleiden. 

  Er was wel een logo, maar gezien Geert het bedrijf toen overgenomen had wou hij er meer zijn persoonlijkheid in zien. Daarom werd de volledige positionering in kaart gebracht. Vervolgens mochten we de rebranding en de cross-media uitrol ontwikkelen van hun nieuwe identiteit. Bekijk hieronder het proces en het uiteindelijke resultaat. 

  Op zoek naar grafisch ontwerp van nieuw logo binnen een rebranding? Contacteer ons!
  Foto van kamperende mensen als conceptbeeld van catalogus voor Lorri.

  Inspiratie

  De persoonlijkheid voor de positionering kwam heel sterk naar boven uit onze merktest. Met hun jarenlange ervaring en grondige kennis van de markt is Lorri Printing een ideale gids voor zijn klanten. Ze gaan het liefst uitdagingen aan waarbij de zoektocht naar het juiste product leidt tot nieuwe ontdekkingen. Het open-minded en avontuurlijke gevoel stond dus centraal in ons creatief proces.

  Logo & branddesign

  Na onze uitgebreide positioneringsanalyse kwam het creatieve luik. De rebranding van het bestaande logo. De papegaai dat al jarenlang hét abstracte symbool was voor Lorri Printing, onderging hierbij een grondige make-over. Het kleurpallet werd héél levendig, waarbij de keuze gevallen is op rood om het ambitieuze en energieke karakter te benadrukken.

  Branding en logo ontwerp
  Op zoek naar gepersonaliseerde notitieblokken of bloc-nots? Contacteer ons!
  Foto van avonturier met kompas binnen rebranding van Lorri.
  Ben je op zoek naar een op maat gemaakte autobelettering? Dan kan je zeker bij ons creatief bureau terecht uit Kortrijk.
  Op zoek naar gepersonaliseerde tape met uw logo? Contacteer ons!
  Op zoek naar het ontwerp van uw huisstijl of catalogus? Contacteer ons!

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.