• Share

  • Klant

  • Diensten

   Advies / Advertising / Belettering / Spandoeken / Webdesign / Webdevelopment / SEO optimalisatie / GDPR advies en optimalisatie / HTML e-mail handtekeningen

  Rebranding voor composteringsbedrijf van champignonsubstraten

  Over het project

  De firma Sterckx uit Roeselare klopte bij ons aan voor de ontwikkeling van een nieuwe website in 4 talen. Deze firma produceert excellent en consistent champignonsubstraat met respect voor mens en omgeving. Om de essentie van het bedrijf de visie goed te begrijpen, startten we met een bedrijfsrondleiding en locatiebezoek. Hierop volgde een analyse van het businessplan, de doelstellingen, doelgroepen, concurrenten en de gewenste marktpositie.

  Van het een kwam het ander…
  Nog tijdens de uitwerking van de nieuwe look-en-feel voor de website werd beslist om nieuwe productfotografie te voorzien. Hierop volgde meteen een volgende opdracht: een heropfrissing van de bestaande huisstijl. Daarbij werd het logo behouden, maar we werkten een volledig nieuwe merkbeleving en rebranding uit.

  Onze visie
  Je merkt het, marketingmanagement bij Easybranding bestaat niet alleen uit de uitwerking van een nieuwe identiteit of website. We streven telkens naar een blijvende en langdurige samenwerking die we voortdurend bijsturen. Zoek jij ook een langtermijnpartner voor jouw marketing? Let’s meet! 

  Grafische vormgeving spandoek door communicatiebureau Easybranding
  Begeleiding Easybranding bij professionele photoshoot bedrijfssite Sterckx
  Belettering wagen door grafisch vormgever Easybranding
  Ondersteuning bedrijfsfotografie Roeselare door Easybranding
  Website laten maken door grafisch bureau Easybranding
  Grafisch bureau Easybranding ontwerp nieuwe website voor Sterckx

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.