• Share

  • Klant

  • Diensten

   Positionering / Logo / Huisstijl / Website / Merchandise

  The Brew Society en Easybranding: een mooie blend met onbepaalde rijpingsduur

  Oorspronkelijk kwam Björn eigenlijk bij ons terecht doordat één van zijn klanten op zoek was naar een label voor zijn bier. Er werd gezocht naar een lokale partner en zo kwam het Kortrijkse marketingbedrijf in het vizier. De samenwerking was al snel een feit en dat leidde tot een leuk en fris ontwerp voor het biertje van Björn’s klant.


  Een uitwerking van A tot Z

  De eerste samenwerking verliep zo vlot, dat Björn besloot om ook de branding van The Brew Society aan Easybranding toe te vertrouwen. “Met Easybranding zijn we eigenlijk van A tot Z gegaan,” licht Björn toe. “Nadat ze ons hielpen met het uitwerken van de visuele identiteit van The Brew Society, kwam er ook een gloednieuwe website, wat daarna dan weer leidde tot nog een extra website, deze keer voor ons eigen biertje Martha. ”

  “Waar we met Martha aanvankelijk eigenlijk maar één biertje op de markt hadden, werkten we samen met Easybranding een volledige reeks van drie verschillende Martha-bieren uit. Wij zorgden voor de creativiteit op vlak van receptuur en dat werd daarna mooi vertaald naar eigentijdse en aantrekkelijke visuals voor beer labels, t-shirts en zelfs kousen,” glundert Björn. “De samenwerking verliep op het gemak, maar wel heel doordacht, waardoor het er bij de lancering meteen boenk op was en we nu eigenlijk moet spurten om aan de vraag te kunnen voldoen.”

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.