• Share

  • Klant

  • Diensten

   Logo & huisstijl ontwerp / Advertenties / Flyers / Posters / Billboards / Brochures / Roll-up banners / Merchandise / Kledij / Stickers / Mailings / Powerpointpresentaties / ...

  Uniforme en consequente branding voor dynamisch en flexibel groeibedrijf

  Over het project

  Hoorcentrum Aerts is volop in beweging. Deze groeiende onderneming had nood aan een nieuwe branding die een betere match is met hun kernwaarden. Na de inwerking van de materie kregen we inzichten in hun business. Het was voor ons duidelijk dat Hoorcentrum Aerts een concrete meerwaarde heeft voor haar doelgroep. Na diverse voorstellen qua visuele identiteit werd een nieuw logo gekozen. Enerzijds belicht het nieuwe logo de betere levenskwaliteit van hun klanten. Anderzijds is het ook de visuele uitwerking van expertise, service en passie.  

  Duidelijke missie en visie als basis voor een consequente huisstijl
  Met een duidelijke visie als basis, zijn we gestart aan een dynamische samenwerking waarbij verschillende dragers werden omgezet in de nieuwe huisstijl. Een uniforme toepassing van een huisstijl is noodzakelijk om een grotere herkenning te genereren bij de doelgroep. Er wordt ook volop gewerkt aan de brand guidelines zodat deze ook gemakkelijk kunnen uitgedragen worden voor zowel interne als externe partners. 

  360° grafische ondersteuning
  We ondersteunen dit groeibedrijf binnen diverse aspecten van hun marketing. Dit gaat van het opmaken en ontwerpen van flyers, posters, affiches, boekjes, mailings, …  tot het uitzoeken van gadgets. Het is een mooie samenwerking waar expertise van beide kanten zorgt voor een meerwaarde op het eindresultaat. 

  Op zoek naar een uniek logo? Dan kan je terecht bij Easybranding uit Kortrijk!
  Wil je graag originele visitekaartje die in het oog springen? Ons grafisch bureau Easybranding ontwerpt hoogwaardige visitekaartjes én zorgt voor het drukwerk.
  Laat je briefpapier ontwerpen en drukken door ons grafisch bureau.
  Wil je graag je interieur personaliseren? Laat je signalisatie ontwerpen door ons creatief, grafisch bureau.
  Een affiche of poster met een uniek ontwerp? Laat je poster ontwerpen door Easybranding uit Kortrijk.
  Ben je op zoek naar gepersonaliseerd inpakpapier of een eigen uniek motief? Dat kan bij grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk!
  Creatief bureau Easybranding staat in voor het grafisch ontwerp van je huisstijl.
  Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of merchandise? Dat kan, bij grafisch bureau Easybranding uit Kortrijk.
  Ontwerp van logo door ons creatief bureau Easybranding uit Kortrijk
  Grafisch ontwerp door creatief bureau Easybranding uit Kortrijk
  Op zoek naar een leuk cadeautje of een leuke merchandise? Dan kan je terecht bij Easybranding uit Kortrijk!
  Wil je graag een unieke originele huisstijl? Ons grafisch bureau helpt je graag.
  Easybranding, grafisch bureau uit kortrijk, maakte voor Hoorcentrum Aerts een bedrukt zakje en stond in voor het ontwerp en het drukwerk.

  Jouw project ook toevertrouwen aan ons creatief team? Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Laat ons jouw opdracht ondersteunen met onze creatieve oplossingen! Kies voor Easybranding en ervaar hoe jouw merk, bedrijf of organisatie meer resultaten kan bereiken.