• Ons creatief team is elke werkdag beschikbaar op 056 22 36 64 of op studio@easybranding.be. We werken nog steeds Corona-proof.

  Easybranding is altijd op zoek naar specialisten om mee samen te werken. Denk je dat we een match zijn qua stijl en ambitie, neem dan contact op.


  Op dit moment hebben we een stage vacature voor een stagiair
  Web & App development voor het schooljaar 2020/2021.
  We zijn momenteel op zoek naar een Full Stack developer. In deze functie assisteer je binnen de creatieve studio van Easybranding en werk je nauw samen met het voltallig team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en hierdoor een goede kijk achter de schermen van een branding en webstudio. Hierdoor kun jij jezelf op creatief en professioneel gebied ontwikkelen tijdens je stage.Wij zoeken een online topper die aantoonbaar de weg weet in WordPress. Iemand die maatwerk thema's bouwt door slim gebruik te maken van de juiste plugins, en graag ook bijleert in Vue.Js.

  Wij zoeken volgende profielen of werken aan volgende projecten:

  Je hebt al ruime ervaring met:
  1. WordPress
  2. WordPress Multisite/ Elementor
  3. WooCommerce

  Je bent gewend te werken met versiebeheer en de onderliggende talen van het internet kennen geen geheimen voor je:

  1. PHP (Object georiënteerd)
  2. Javascript
  3. CSS

  Verder heb je de interesse om op basis van WordPress een platform te bouwen en weet je of wil je meer weten over:

  1. App development
  2. Vue.JS framework

  Contacteer ons

  Ben jij die Full Stack Developer waar we naar op zoek zijn? Neem alvast contact met ons op! Stuur je CV, portfolio en motivatie via onderstaand formulier. Veel succes!


  Met dit contactformulier bevestig ik dat ik wens gecontacteerd te worden en op de hoogte wil blijven van de nieuwigheden bij Easybranding.