Easybranding - Grafisch bureau

Brainstormsessie

Strategisch brainstormen over de branding van je bedrijf

Voel jij dat het tijd is voor een nieuwe stap met je bedrijf? Dat je jouw expertise of die van je bedrijf (beter) zichtbaar wilt maken op een professionele, geloofwaardige en stijlvolle manier? Omdat je weet dat je kunt groeien, veel potentie hebt, maar niet weet waar je moet beginnen?
Positionering van je merk - Easybranding Kortrijk
Een herpositionering bij een branding traject mag niet ontbreken. Herontdek jouw identiteit bij creatief bureau Easybranding uit Kortrijk.

Ontdek dan of deze brainstormsessie wat voor je is.

Omdat er tegenwoordig zoveel (online) informatie is, gaat succesvol ondernemen steeds meer over het maken van de juiste content in een aansprekende stijl. Het gaat om verbinding creëren met jouw meest gewenste doelgroep, zodat er vertrouwen ontstaat. En het mooie is dat vanuit vertrouwen, het runnen van je onderneming niet meer voelt als het moeten ‘verkopen’ van je producten en diensten met ‘sales’.

Dan weet je dat jouw producten en diensten echt relevant zijn voor anderen. Verbinding creëeren, gaat ook over wie jij bent als ondernemer, en hoe je dat uitdraagt via online en offline kanalen. In een brandingsessie willen we jouw unieke ondernemersstijl ontdekken.

Merktest van Easybranding helpt creax verder doorgroeien
Tijdens een brainstormsessie denken we actief met je mee over:
 • wie jij bent als ondernemer
 • de toekomst van je bedrijf
 • de uitstraling van je bedrijf (= branding van je merk)

We stellen veel vragen en luisteren naar je. We hebben een sterke intuïtie om aan te voelen wat jij specifiek nodig hebt, en wat bij jou en je klanten past. 

We zullen het niet nalaten kritisch te zijn als we denken je daarmee te helpen. Bijvoorbeeld over je bedrijfsnaam, website of je positionering. Dit doen we vanuit onze drive om jou écht verder te willen helpen. 


Deze brandingsessie is onderdeel van het brandingtraject voor ondernemers, maar is ook geschikt om los te boeken. Hierin kan je ontdekken wat onze branding-visie is en of die bij je past. De strategische tips neem je mee naar huis voor de toekomst van jouw bedrijf. 

Is jouw opdracht een wederzijdse match met onze expertise? Dan kan je na deze sessie het uitgebreide brandingpakket opstarten. Hierin zit o.a. het volgende: postionering en merkstrategie, logo, huisstijl, visitekaartjes, beeldbank, website, contentkalender, blogs. Én meer! Lees hier meer over dit traject.

Een brandingsessie is de start van een professionele branding en positionering voor je bedrijf.

Het laat je nadenken over:
 • Hoe je je bedrijf professioneel kunt positioneren
 • Hoe je kunt werken op basis van verbinding en vertrouwen, zonder marketingmanipulatie en salestrucs
 • Hoe je je kunt onderscheiden van concurrenten
 • Hoe je al je communicatie en marketing op elkaar aan kunt laten sluiten
 • Hoe je een professionele en stijlvolle uitstraling voor je bedrijf kunt creëren
 • Hoe je vanuit je sterkte kunt groeien met je bedrijf

En vooral hopen we dat je je gemotiveerd voelt tijdens deze brainstormsessie! Want dat is onze wens: dat jij mag ondernemen vanuit je hart en ziel.


Praktisch: dit houdt een brandingsessie in

 • 2 uur lang onze aandacht & adviezen voor jouw bedrijf
 • Aandacht voor je missie, visie, aanbod, ideale klant, concurrentie
 • Advies over branding: merkessentie, huisstijl, contentstrategie, website
 • Kennis over content: marketing, communicatie, pr, social media 
 • Locatie: Easybranding, Morinnestraat 7 in Kortrijk (ook mogelijk via webmeeting)
 • Investering: € 540, – excl. BTW. Bij afname van het brandingtracject voor ondernemers met 5 modules, krijg je deze sessie cadeau.

Your branding. Our Mission

Wij denken graag met je mee

Tineke Rosseel is de oprichter en zaakvoerster van Easybranding

Tineke Rosseel

Eigenaar van Easybranding en heeft ruim 12 jaar ervaring in het aansturen van creatieve processen op maat van grote en kleine projecten.

Karen Vermeersch is Senior brand designer & creative marketeer

Karen Vermeersch

Heeft ruim 10 jaar ervaring met verschillende branding uitdagingen, en helpt ondernemers graag hun eigen potentieel te realiseren.

Janne Vandenberghe is Brand designer & web developer

Janne Vandenberghe

Helpt graag jouw droomidentiteit realiseren en bij de juiste mensen te krijgen, zowel online als offline. Met veel oog voor detail.

Interesse in een brainstormsessie?
Plan een gesprek

Een telefonisch gesprek is onderdeel van ons proces. Hierin luisteren we naar uw verhaal en specifiek project en kijken we samen of ons programma daarbij aansluit. We voorzien hiervoor ongeveer 45 minuten. We vinden het fijn als je ons via onderstaand formulier ook wat informatie kan bezorgen over jouw probleem. Zo kunnen wij vooraf research doen, en krijg jij wellicht al wat leuke branding tips!

Met dit contactformulier bevestig ik dat ik wens gecontacteerd te worden en op de hoogte wil blijven van de nieuwigheden bij Easybranding.